Dato validering frem i tid

Sjekk gamle skjema som bruker feks 2u for å angi at man ikke kan registrere en dato som er nærmere enn 2uker frem i tid. Min og maks verdi kan nå kun ta tall og ikke bokstaver slik at det i gamle skjema nå bare står tallet 2 istedenfor 2u. I nye skjema kan man ikke skrive 2d eller 2u.
Vi har meldt inn saken som kritisk feil, men legger det her også så dere andre kan sjekke deres skjema og fint med tilbakemelding om det samme skjer hos dere.
Vi har versjon 2.23.41.280 av INTERACT og flere av dere har sikkert nyere versjon. Skriv gjerne kommentar med hvilken versjon dere har og om det fungerer eller ikke med 2d osv hos dere.

Dette skal være løst i versjon 2.25. Fra endringsloggen i brukerveiledning:

Fra/til-dato : Modulen “fra/til dato” krasjet skjema om man kun satt inn en datobegrensning i enten Min. eller Maks-feltet (under Innstillinger). Dette er fikset, og i tillegg er det gjort forbedringer rundt validering av dato, muligheten for å skrive bokstaver og tall i feltene og valg av årstall fra nedtrekkliste inne på kalender i front.

Vær obs på at alle gamle skjema må oppdateres med å sette inn bokstaven. Feks hos oss hadde vi flere skjema med 2u, når bug’n kom inn ble det kun 2 og det er kun tallet som vises etter at bug er fikset. Vi må inn på alle gamle skjema og legge inn u’en…