Varsel etter avlevering til filsti

Hei igen, denne gangen lurer vi på hvordan vi kan sørge for varsel per e-post så snart en sak har blitt avlevert til en mappe (avlevering til filsti). Dette gjelder saker med sensitiv innhold, derfor ønsker vi ikke avlevering til e-post (med saksinnhold), men kun en varsel om at en sak har kommet inn. Finnes sikkert en enkel løsning for dette, noen som vet om? Mottas med takk!

Den tjenesten som avleverer til sikker sone har dessverre ikke mulighet til å sende eposter (pga sikkerheten), så dette er dessverre ikke mulig.

Vanligvis er det slik at et fagsystem “lytter” på mappen importerer skjemaet automatisk. Da vil ofte fagsystemet varsle om at det har kommet nye filer.

Takk for oppklaring, dessverre er det i dette tilfellet ikke slik at fagsystemet henter fra mappen.

Jeg gjorde en test for å være helt sikker, og det viser seg at man kan få innsendingsvarsel ved å legge epostadressen inn i feltet her:
image

Eposten vil se slik ut. Den sier ingenting om hvilket skjema det gjelder, bare et referansenummer til det innsendte skjemaet.

2 Likes

Suverent! Takk skal du ha :slight_smile:

Kan skrive under på at den funksjonaliteten fungerer! Vi fikk mange varsler til postmottak på et skjema og fant etterhvert ut at vi hadde lagt adressen i dette feltet😉

2 Likes