StyleDesigner

Er det mange her som bruker StyleDesigner? Må man være “programmerer” for å bruke dette verktøyet? Har skjønt at det er ganske innviklet (hex-koder etc.) så ønsker gjerne erfaringer fra andre :slight_smile:
I noen skjema hadde det vært fint med et annet design. F. eks så skal vi sende ut en undersøkelse/innbyggerdialog via SMS med lenke til skjema og da hadde det vært fint med en layout som er enda bedre tilpasset mobile enheter.
Kanskje mest et spørsmål til dere i Acos, men om vi har installert StyleDesigner og en annen kunde deler et skjema der designet er endret på kan man da dele det skjema med nytt design og vi importere det? :innocent:

Hei Synnøve,

StyleDesigner er nok ikke helt verktøyet du er ute etter her. Det er mest et nødvendig onde for å få satt noen farger, og er på vei ut. Istedenfor har vi funksjonalitet for å legge inn egne stilsett i form av css-kode. Disse stilsettene kan man dele. Der er det mulig å gjøre mye, se f.eks: https://eskjema.forbrukerradet.no/skjema/FRA0181/

Vi holder også på med nytt standarddesign til Interact-skjema som jeg håper blir ferdig i løpet av sommeren, og vil også aktivt tilby vår bistand til implementering av kundespesifikke design etter hvert.

2 Likes

Dette ser jo bra ut :slight_smile: Sendte en forespørsel om dere skulle ha noen kurs via nett for StyleDesigner, men da blir vel ikke det så veldig aktuelt. Bra det kommer noe annet i stedet som kanskje er mer enkelt og nyttig :+1: Mulig det blir digitale kurs eller webinar om det når det er klart?

Hvordan har det gått med det du nevnte i sommer? Kommer kanskje noe info eller webinar om det? :slightly_smiling_face:
Ser at med denne funksjonalitet så kan dere tilby bistand for kundespesifikke design, betyr det at dette er noe vi ikke kan tilpasse selv på en enkel måte?

Hei,

Vi er litt forsinket med det nye standarddesignet, men det nærmer seg. Det kommer informasjon så snart vi er klare til å rulle det ut.

Tilpassing av design ut over mindre fargeendringer er det mulig for dere å gjøre i nyere versjoner av Interact, men det krever i praksis at man har kompetanse på styling med css-kode. Mange vil nok trenge at våre utviklere bistår med dette, mens noen har slik kompetanse selv, slik som Forbrukerrådet som har laget sitt design uten vår bistand.

Jeg tipper dere er mest tjent med å holde ut litt til, til vi kommer med vårt oppdaterte design. Bedre mobilvisning er en del av dette.

1 Like