Skjema med anonym avsender som skal inn i websak

Hei

Er det noen som har en løsning på å være anonym i et skjema, og samtidig få det lagret på en god måte i websak. Websak krever en avsender. Er det mulig å sette et felt med “anonym” som kommer inn i avsenderfeltet i websak, hvis utfylleren av skjemaet klikker “ja” for å være anonym? Dette gjelder et skjema for å melde ifra om ulovligheter.

Hei :slight_smile: Vet ikke om dette er den beste løsningen, men jeg har fått opprettet et felt som blir fast N.N ved bruk av skript på funksjonsfelt. Da kommer den opp om du svarer ja for anonym på radioknapp.
Ved Nei kan du skrive navn. På avlevering la jeg inn begge felter i fornavn, da fungerte det fint i mottak og over i WebSak. Ser slik ut i Interact.

Kan så klart koble for svar “Nei”, vanlig felt for personalia som dere har med adresse etc… Dette ble en veldig enkel variant :wink:
Har forresten også satt feltet som returnerer funksjonsfeltet skrivebeskyttet da kan ikke N.N redigeres. Dette er jo veldig greit om man har skriveregler i WebSak for anonyme avsendere som vi har.
Er sikkert også andre måter å gjøre dette på altså :+1: